viernes, 31 de agosto de 2007

50 x 15 - Le Idiot

Bé, he de dir que no em considero una persona excessivament culte però crec que la pregunta que li fan a l'home que veureu al vídeo, en el programa del 50 x 15, l'hagués contestat jo i qualsevol altra persona. Pots arribar a pensar, l'home està nerviós i s'ha quedat bloquejat però després de veure la resposta del públic quan el concursant demana el comodí del 50%, ja no saps que pensar... surrealista. S'ha de dir, i sense que valgui de precedent que no és un programa espanyol, si no que és la versió francesa del programa 50x15.

No us explico res més, millor mireu-ho vosaltres mateixos.

PD: Si teniu una càmera aprop digueu-li algú pròxim a vosaltres que us gravi mentre veieu el vídeo, perquè la cara d'atònits que pot quedar-vos pot ser molt graciosa.



via | meneame.net
enllaç | collegehumor.com

2 comentarios:

Benji dijo...

Només un parell de reflexions sobre aquest video.

1- Com es pot veure no és la primera pregunta del programa (el tiu s'acaba quedant amb 1500 de guany), això demostra que la ciència no entra dins del concepte de "Cultura Genenral", ara bé; si no et saps la capital d'Albania ets la persona més inculta q pot haver-hi.

2- D'altra banda es comprèn completament el dubte del concursant ja que és un d'aquells casos que les 4 respostes són correctes; per tant, la pregunta mal formulada. La llei de gravitació universal ens presenta la força d'atracció entre dos cossos pel sol fet de tenir massa. Aquesta llei depèn només de la massa dels 2 cossos i de la distància que hi ha entre ells. Per tant, pel fet de que els 4 cossos i la terra tenen massa i evidentemnt estan a una una distancia els uns dels altres, tots graviten amb la terra. Evidentment, el que té major força de gravitació és el parell lluna-terra.

Unknown dijo...

Benji, tot i que segurament les teves reflexions són certes, he de dir que la traducció de 'gravite autour' en català significa 'girar al voltant' i no gravitar al voltant on podia crear la confusió técnica que comentes a la reflexió número 2.

Per altre banda, s'agraeixen les teves aportacions técniques al blog.